süresizTürkiye’de en az “sekiz yıl” kanuni ve kesintisiz ikamet eden veya toplam “altı yıllık” kanuni çalışması olan yabancılara, iş piyasasındaki durum ve çalışma hayatındaki gelişmeler dikkate alınmaksızın ve belirli bir işletme, meslek alanla sınırlandırılmaksızın verilebilir. (Yönetmelik md.31)

Yabancı uyruklu kişilerin en az sekiz yıl kanuni ve kesintisiz ikamet etmiş olması koşulunun yerine getirildiği emniyet makamlarından alınacak belge ile kanıtlanır. Bu belge diğer belgelerle birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına süresiz çalışma izni başvurusu sırasında iletilir.Süresiz çalışma izni için Antalya Öncü Consulting ofisimize uğrayıp bilgi alabilirsiniz.Profesyonel kadromuz sizi sürecin her aşamasında bilgilendirecektir.

 

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.